maandag, november 19, 2007

Hyatt Regency SF Holiday Lighting Ceremony

Afgelopen vrijdag is hier in San Francisco de einderjaarsperiode ingegaan. Samen met Dave en Marijke en Przemek (een visiting co-worker van Sofie) zijn we naar het Hyatt gegaan aan Market en Embarcardero (vlakbij de Ferry building dus). Binnen in de indrukwekkende lobby van het hotel stonden prachtige miniatuur taferelen (huisjes, treintjes in de sneeuw), een hele grote kerstboom en duizenden lichtjes die van boven aan het plafond de lobby in hingen.


Die lichtjes werden vrijdagavond dan ook voor het eerst met koorgezang en al erbij aangestoken. Heel romantisch. We waren al direct in de juiste sfeer. Ook buiten hing het Embarcadero Center vol met lichtjes die na een kort vuurwerk ook werden aangestoken. Een prachtig zicht, vooral ook omdat het die avond heel "foggy" was, waardoor je mooie scattering effecten kreeg. Neem daarbij nog de ice skating ring, met op de achtergrond de palmbomen van Embarcadero, en het plaatje was volledig.


We hebben de avond afgesloten met een geslaagd dinner in de Market Bar. De kobe beef was heel lekker en ook het vispannetje van Sofie was zo lekker dat we er zelfs niet van mochten proeven. De rekening aan de andere kant was iets minder appetijtelijk...

De foto's die je hier ziet werden op professionele wijze door Przemek gemaakt.

2 opmerkingen:

marijke zei

Mooi, mooi, mooi! Al ben ik natuurlijk weer de enige die niet lacht op de eerste foto. ;-)

veerle zei

Mmmm... kobe beef, daar heb ik wel zin in ;-). Lang geleden dat ik dat nog gegeten heb. Leuke foto's by the way.