maandag, juni 11, 2007

Homeless dakloos?

Hieronder zie je een foto van het appartementsgebouw waar Sofie en ik wonen. Tot deze ochtend hing er rondom rond een blauwe luifel met de naam van het vorige restaurant. Die luifel was heel populair bij de daklozen. Elke nacht zag je hier wel een of meerdere verstekelingen neerstrijken (Ik heb al meerdere malen een dakloze moeten wakker maken omdat ik ons vuilnis wilde wegbrengen). Sinds vandaag is die luifel dus weg, omdat er een nieuw restaurant komt: een upscale Mexican, aldus Joseph onze huisbaas (nee geen Asian fusion, daar hebben we er in SOMA al genoeg van). Ben is benieuwd wat dat mag inhouden. Ik denk wel dat de eigenaars goed gegokt hebben, want enkele meters hiervandaan (in Mission street) is er net een suppergroot nieuw appartementsgebouw af: "One bedrooms for as low as $500,000"! Dit zal natuurlijk een rijker volkje aantrekken dan de daklozen en die willen natuurlijk in upscale restaurants gaan eten. Hopelijk wordt de buurt hier dan een beetje properder. Onze huurprijs mag natuurlijk niet mee upscalen!


Oh ja, Sofie en ik hebben dan eindelijk toch moeten toegeven en hebben dit weekend een auto gekocht. Omdat we in California zijn moest het natuurlijk een cabrio zijn en dankzij vaderkesdag kregen we nog een mooie promotie erbovenop. Ik moet zeggen: zo'n Porsche rijdt wel beter dan een Golfke ;-) Neenee, grapje, die Porsche en Mercedes zijn van onze huurbazen (Jo en Jo, alias JoJo). Dan zie je ineens ook waar onze huurcentjes naartoe gaan.

2 opmerkingen:

Barton zei

Er staan twee cabrio's op de foto. Er staan ook twee mercedessen op de foto. Eén mercedes en de porche zijn van de huisbazen, dus blijft de Mercedes cabrio over, en die is dan van jullie? Sjieke dinges!

Sofie & Bart zei

Hehe, nee, we zijn nog steeds zeer gelukkige niet-auto-bezitters. We denken er dan ook niet aan om er een te kopen.