donderdag, juni 28, 2007

Commute troubles

Aargh. Het was lang geleden, maar vandaag was het weer prijs. Om 5.55pm ben ik vertrokken op mijn bureau naar huis en exact om 10pm was ik er dan ook. Met als gevolg dat ons avondje dineren bij Frascati gecanceled moest worden (elke donderdagavond proberen Sofie en ik een nieuw restaurant in een nieuwe buurt van SF te verkennen). Vanavond niet dus.

Reden? Caltrain (weeral). Blijkbaar was er weer iemand onder de trein terecht gekomen met als gevolg dat er vanaf 4.30pm tot 8.15pm geen enkele trein meer doorkwam. En toen er dan toch eindelijk een trein passeerde stopte die niet. De volgende ook niet, en de volgende ook niet, en,... de volgende ook niet. De 5de stopte dan toch en tegen 8.45pm zat ik dan eindelijk op de trein naar huis. Omdat ik mijn fiets ondertussen al had gedropt op mijn bureau (ik dacht de bus te pakken), moest ik in Milbrae overstappen op de BART. Tegen 5 voor 10 was ik dan eindelijk in civic center, maar nog niet thuis. Bij het oversteken van Mission st. werd ik bijna omvergemaaid door een auto die door het rood reed. Wat een kl*** avond. Grrrr.

1 opmerking:

Bosman zei

Hallo,

Geinspireerd door TV-programmas als Ik vertrek en Het Roer Om, ben ik als 'geimigreerde' Nederlander begonnen met nederlandstalige Blogs bijelkaar te zetten (meer dan 200 al!) op een onlangs gecreeerde website http://expat-blogging.blogspot.com

Jouw website heb ik via Google en links van andere expat bloggers gevonden en er ook bijgezet. Kijk maar eens wat je er van vindt.

Ideeen/Tips zijn meer dan welkom en ook links naar andere Nederlandstalige Bloggers in het buitenland zet ik er graag bij.

Met vriendelijke groet.
Paul
plbosman@gmail.com