donderdag, december 21, 2006

Happy Holidays

Vandaag zijn we onze sleutels van het nieuwe appartement gaan ophalen. Onze huisbaas bezit namelijk ook een hip restaurant in Soma (Sutra), waar we dan ineens gaan eten zijn. Daarna zijn we nog eens langs Civic gepasseerd en hebben we ons toekomstige thuis nog eens bestudeerd. We zien echt al uit om te verhuizen. Maar eerst nog een reisje naar New York. We vertrekken vrijdag middag en komen maandag nacht terug. Dan gaan we met de huur-van terug van de luchthaven naar huis voor een korte nacht en dan verhuizen we! Internet komt ook in orde (zie vorige blog post).

Beste wensen aan iedereen en tot begin februari!

4 opmerkingen:

marijke zei

Sutra ligt in het appartementen-complex waar wij wonen. Jullie zijn dus bijna bij ons thuis geweest... ;-) Veel plezier op vakantie!

Sofie & Bart zei

Inderdaad, ik dacht het al. Is wel een toffe buurt daar. En omdat Joseph (onze huisbaas) vergeten was te komen hebben we bij Sutra een "VIP"-behandeling gekregen ;-)

blips zei

Merry Christmas
van
Blips uit Minnesota USA

angus zei

Nonkel Robert en tante Agnes zijn even jullie website aan het bekijken bij Paul, Brecht en Rita. Nonkel en tante wensen jullie een fijn 2007 !
Vele groeten van ons allemaal !