zondag, december 03, 2006

Fietsen in San Francisco

Zaterdag zijn we onze nieuwe fietsen gaan halen, en omdat het nog heel mooi weer is op dit moment zijn we er dan maar ineens op uitgetrokken voor een tochtje. De eindbestemming was de zoo in san francisco, maar omdat het precies nogal vlot ging zijn we ook verder gefietst tot aan de kustlijn en dan langs de kust tot golden gate park. Dat is eigenlijk niet ver van de golden gate bridge, maar de grote oversteek hebben we nog te goed gehouden. We waren het fietsen niet meer gewoon, en zonder juiste uitrusting kregen we toch al wat last van zadelpijn. Voor de rest was onze uitrusting wel piekfijn in orde, de fotos kan je hier vinden.

3 opmerkingen:

Klaas zei

Hoi
Het Golden Gate park is een mooi en erg groot park, wij zijn bij de Nederlandse molen geweest toen we op vakantie waren.

Ik weet niet of het ergens op jullie weblog staat maar hebben jullie veel naar fietsen gekeken voordat jullie ze kochten. Wij willen van het voorjaar ook fietsen kopen maar weten nog niet welke.

Groetjes uit Minnesota

PS
Alleen mensen die bij google een acount hebben kunnen coments geven.

Klaas zei

klaas aka blips

http://usadutch.com/blips

Sofie & Bart zei

Hoi, wij hebben even rondgekeken. Maar zijn dan toch voor de goedkope oplossing gegaan. Onze Fuji fietsen kosten ongeveer 400$ 't stuk. Daar konden we niet voor sukkelen. Ik wilde eigenlijk een echte road bike kopen, maar had geen zin/tijd om fatsoenlijk rond te kijken. We zijn er wel tevreden van!

Voor een goede koersfiets mag je toch minstens 1000$ neertellen, als het geen 2000$ is.