maandag, januari 07, 2008

Happy 2008!

Voor iedereen een gelukkig, gezond en boeiend 2008 toegewenst! Alvast bedankt ook aan iedereen om ons verblijf in Belgie de afgelopen twee weken zo plezant te maken. Sofie en ik zijn deze nacht om 1u terug thuis toe gekomen na een lange reis van 24u vliegen-wachten-vliegen. Wij gaan 2008 waarschijnlijk herinneren als het laatste jaar dat we in San Francisco gewoond gaan hebben. Nog minder dan 10 maanden en we verhuizen terug naar ons geboorteland. Maar hoe hard we San Francisco en de vrienden hier ook gaan missen, we zien er toch ook wel naar uit om terug in Belgie te gaan wonen.

En wat brengt 2008 voor jullie?

4 opmerkingen:

marijke zei

2008 brengt voor ons exact hetzelfde als voor jullie: genieten van de laatste maanden hier en dan terug naar Belgie verhuizen. Nogmaals een Happy New Year!

Tom zei

Ook voor jullie een Happy New Year!
Voor ons brengt 2008 waarschijnlijk veel zorgen en weinig slaap, maar vast en zeker ook veel liefde en geluk! Wij kijken alvast uit naar de komst van ons kleine wondertje.

Katrien zei

Sofie en Bart,

Beste wensen voor 2008 en welkom terug ! Wat 2008 voor ons brengt? Geen idee. Mischien terug naar Belgie, naar Groot Britannie of toch nog wat langer hier in de Bay Area.

Zeg, hebben jullie zin op La Trappe. dat Belgisch restaurant in SF eens uit te proberen?

kristine@LA zei

Blijkbaar verhuizen héél wat Belgen terug naar België in 2008.
Wij gaan terug in juli dit jaar, na 2 jaar gewoond te hebben in Marina del Rey (LA).
Genieten maar van die laatste maanden ....