dinsdag, januari 22, 2008

For Sale

Ja, er moest natuurlijk weer een reden zijn. Een aantal weken geleden, tijdens de kerstperiode, heeft onze huisbaas de hele gevel laten kuisen en schilderen. En daar was natuurlijk een reden voor: hij heeft het appartementsgebouw namelijk te koop gezet. De vraagprijs is niet min: 2,5 miljoen dollar. En dat voor een gebouw met 6 appartementen. Natuurlijk is er op de benedenverdiep ook een restaurant, waar de huur ook wel wat van zal opbrengen.

Dit roept bij ons natuurlijk weer een aantal vragen en twijfels op. Wie wordt de nieuwe eigenaar? Gaat die proberen de huurders eruit te zetten om zo de huurprijs te kunnen optrekken? Gaan wij onze huurwaarborg nog terugzien? Zouden we niet beter zelf het initiatief nemen om te verhuizen? Naar een appartement met zwembad en jacuzzi? Of zouden we toch maar afwachten? Zouden we een contract proberen te versieren bij onze huidige huisbaas dat zou lopen tot we terug naar Belgie vertrekken? Of zouden we beter geen slapende honden wakker maken?

Voorlopig gaan we toch maar gewoon afwachten...

Voor zij die geinteresseerd zijn is hier de link van de makelaar.

1 opmerking:

marijke zei

Ai, het was inderdaad te denken dat er iets achter zat. Zal ik hier alvast eens horen of er iets beschikbaar is? Ze zijn hier trouwens net het zwembad aan het renoveren. ;-)