zondag, december 02, 2007

BRU -> SFO -> BRU

Sofie en ik hebben vandaag eindelijk onze vlucht geboekt om na nieuwjaar terug te komen van Brussel naar San Francisco (voor de insiders: het is dezelfde dag en waarschijnlijk vlucht geworden). Dat wil ineens ook zeggen dat we onze finale terugvlucht geboekt hebben en dat de datum van onze verhuis terug naar ons geboorteland vast ligt: 28 oktober 2008. Voor al wie gehoopt had dat we hier gingen blijven hangen: we komen dus toch terug ;-). Maar als ik denk wat en wie we hier allemaal gaan moeten missen, dan doet het zelfs nu toch al een beetje pijn...

5 opmerkingen:

Nico zei

Wow, stevige beslissing. Hm, ik ken nog zo iemand die de knoop gaat moeten gaan doorhakken...

saskia zei

gelukkig moeten wij de knoop nog niet doorhakken over wat wij moeten gaan doen. Hopelijk hebben we nog ff om ons te bezinnen.

Tom zei

Bezint eer ge begint ;-).
Maar we zijn er gerust op dat jullie dat allicht wel goed hebben gedaan.
We zullen jullie alleszins wel missen. Dat betekent ook dat we er dit jaar nog zeker van moeten profiteren, vooral nu wij ook het poker-virus te pakken hebben ;-)

marijke zei

Proficiat met de beslissing! Daar staan wij binnen enkele maanden waarschijnlijk ook voor. Kan niet zeggen dat ik daar zin in heb. Dus jullie vliegen met ons terug mee naar 'huis' (SF)?

Sofie & Bart zei

Nico, Saskia, Tom: het was inderdaad geen gemakkelijke beslissing. Eigenlijk was de enige manier om de knoop door te hakken onszelf wijsmaken dat we nog wel kunnen terugkomen als we dat willen. Oftewel definitief, oftewel tijdelijk voor ons werk (Bart is nu al bezig 1-maand bezoekjes aan Stanford te plannen, ik moet die voorwaarde ook in mijn eisenpakket voor IMEC zien te steken....). Maar omdat wij alletwee nu nog een toffe job hebben in belgie, we daar veel familie en vrienden hebben (na 2 jaar nog niet verwaterd) en we daar ons mooi appartementje hebben, lijkt belgie nog aanlokkelijk. Of het zal pakken, dat zien we dan wel...

Marijke: wij vliegen met united via washington. vertrek 12u10 of zo in zaventem, lange overstap in washington... 's avonds huren wij een auto, want ik moet direct op conferentie naar Monterey de 7de. Jullie kunnen dus met ons meerijden naar huis (laat me weten als jullie meerijden dan vraag ik een grotere auto)!