vrijdag, september 21, 2007

756

Even een SF blog tussendoor. Ik had beloofd er geen posts meer aan te spenderen, maar ik kan het niet laten. In een aantal vorige posts had ik over de 756ste homerun ball van Barry Bonds, de beruchte baseball speler van de SF Giants. Die bal was de beslissende voor het meeste aantal homeruns. Een jonge kerel van NYC had die bal gevangen en ging hem verkopen via online veiling. De verwachte verkoopprijs was rond de $500,000, maar uiteindelijk is ie ongeveer voor $750,000 verkocht. Jaja, wie heeft er nu zoveel over voor een baseball?

En de persoon die hem gekocht heeft is nog zotter dan je zou denken. Het is fashion designer Ecko. Hij heeft nu namelijk een poll opgezet zodat wij allemaal kunnen beslissen wat er met de bal gaat gebeuren. Je kan stemmen op volgende drie mogelijkheden:
  1. Bestow it: Stuur de bal naar het baseball hall of fame museum.
  2. Brand it: Brand een asterisk op de bal en stuur hem dan naar dit museum. Die asterisk moet aantonen dat er een geurtje is aan de bal aangezien Bonds steroids zou genomen hebben.
  3. Banish it: Huur een raket en stuur de bal de ruimte in, want hij behoort niet op deze planeet.
Ik heb alvast op 3 gestemd. Maar eigenlijk is het wel een beetje zot: Ecko spendeert eerst bijna een miljoen dollar aan de bal en gaat dan (waarschijnlijk) nog een keer zoiets spenderen om de bal de ruimte in te sturen. En dat allemaal om in de belangstelling te komen...

Breng jouw stem alvast ook uit op: http://www.vote756.com/marcecko/

Oh ja, bekijk ineens ook het filmpje van Ecko i.v.m. Air Force One. Ecko heeft blijkbaar echt wel geld te veel om domme dingen te doen. Imagine wat ze in Afrika of elders met dit geld zouden kunnen doen...

Geen opmerkingen: