zondag, april 01, 2007

Els in San Francisco (deel 1: zaterdag - maandag)

Onze eerste echte gast, mijn zus Els, was vorige week op bezoek. We hebben dan ook geprobeerd om in een week tijd haar de mooiste dingen van San Francisco te tonen. Zaterdag eerst ontbijt, met paaseieren (dankuwel paashaas). En dan een stevige wandeling via de Farmer's Market, 't stad in naar klassiekers als China Town en Lombard Street. Een aanrader (wij waren er nog niet geweest) is de Cable Car Barn: hier zie je de motoren die de kabels trekken.
Zondag stond er, jaja, Alcatraz op het programma. Nog een van de toeristische trekplijsters waar wij nog altijd niet geraakt waren. Maar met de huidige Prison Break fever konden we het toch niet laten. En ja, het is echt waar de moeite! Vooral de audio tour, die sinds kort ook in het Nederlands beschikbaar is, sprak echt wel de verbeelding aan.

En wat vinden jullie van de "Scofield blik"?


Maandag hebben we Stanford bezocht en 's avonds zijn we naar de Warriors vs de Spurs gaan kijken (NBA match). Spijtig genoeg waren de Warriors niet veel soeps en was de spanning een beetje zoek. Dat vertaalt zich dan ook in een dik pak rammel en een eindscore die eigenlijk niet om naar huis over te schrijven is. (Ja Kristof, ik weet het, de Spurs zijn natuurlijk pakken beter)


1 opmerking:

Barton zei

Niet vergeten naar Twin Peaks te gaan! Onvergetelijk uitzicht over SF van daar!