maandag, april 09, 2007

Big Sur

Zaterdag vroeg op en met de trein naar Palo Alto, want we hadden afgesproken met enkele collega's om te gaan hiken in Big Sur (dat is ongeveer een 2 uur rijden vanaf Palo Alto). Het was een hele mooie wandeling, een klim van ongeveer 3300 voet (+/- 1000 meter) en een lengte van 8 mijl heen en terug. Maar de mist volgde ons mee naar boven en we hebben de oceaan dan ook niet in volle glorie kunnen bewonderen (Big Sur ligt langs Highway 1 ten zuiden van Monterey). We hebben wel de "enige" waterval uit California gezien die recht in de oceaan uitkomt (meer een pisstraaltje, maar ja).

Bij het terugkomen hebben we wel nog een beetje pech gehad. In Palo Alto zagen we de laatste trein naar SF net voor onze neus wegrijden. In Milbrae waren we dan 3 minuten te laat voor de laatste BART. Gelukkig was Michael zo vriendelijk om ons "efkes" over en 't weer naar downtown SF te brengen.

1 opmerking:

Barton zei

Mooi mooi, en de McWay Falls in Julia Pfeiffer Burns State Park niet gemist zie'k. Da's een topper! Wel spijtig van de mist, want in de zon lijkt dit echt wel een stukje droomstrand!