maandag, oktober 13, 2008

San Francisco verlaten

Zaterdagochtend om 11u ben ik de laatste keer de lange trap van ons appartement in 8th street afgestapt. Richting luchthaven voor een vergadering en conferentie in Chicago. Bart blijft achter, alles is al gepakt maar hij zal toch nog wat moeten kuisen. Bon, hij had mij twee jaar geleden hetzelfde gelapt in Belgie, dan heb ik de kuis in Herent ook alleen moeten doen (al moet ik toegeven dat ik daar wat hulp van het thuisfront gekregen heb).

In elk geval, het is niet gelukt om ons 'todo-lijstje' af te werken. Al een jaar zijn we aan het plannen om Angel Island eens te bezoeken. Dat is het grootste eilandje in de Bay, naast Alcatraz, en je hebt er mooie zichten op San Francisco. Vrijdagnamiddag, tijdens onze laatste wandeling op Embarcadero, waren we nog van plan de ferry te nemen en het eens en voor altijd van onze todo-lijst te schrappen. Ferry's naar Angel Island vertrekken echter enkel op Fisherman's Warf, veel te toeristisch naar onze goesting dus we zijn er maar weggebleven. Dan hadden we nog een reden om eens terug te komen naar San Francisco!

En wat is nu gebeurd? Angel Island staat in brand. Hieronder wat sfeerbeelden...


1 opmerking:

marijke zei

Da's een protest-actie tegen jullie vertrek. ;-) Ik zit hier met pijn in het hart mee te leven met al die "laatste" dingen, 't ligt nog veel te vers in mijn geheugen.