donderdag, mei 08, 2008

Bezoek

Het was lang geleden, maar eindelijk hebben we nog een keer bezoek uit Belgie gekregen. Na een lange road trip door Nevada, Utah, Arizona en California zijn vorige donderdag Wouter en Marjan bij ons in San Francisco toegekomen. Ze zijn hier dan ook gebleven tot maandag ochtend wanneer ze vertrokken zijn voor hun laatste trip langs Highway 1 naar Los Angeles.

Marjan en Wouter in Fisherman's Wharf.

Ze hebben zich goed geamuseerd. Naast de klassiekers zoals Fisherman's Wharf (zie foto hierboven), Alcatraz, Nob Hill, Russian Hill, China Town, the Mission, etc. hebben we natuurlijk een fietstochtje gedaan naar Sausalito. Zoals je kan zien hebben we weer veel geluk gehad met het weer want het was met momenten toch wel behoorlijk warm.

Sofie en Wouter aan Crissy Field.

Marjan en Sofie op weg naar Sausalito.

Zaterdagavond hadden Wouter en Marjan zelfs het geluk om ons verjaardagsfeestje te kunnen meepikken dat Sue voor Martin (een collega van mij), Sofie en mij had georganiseerd. We zijn allemaal rond dezelfde periode 29 geworden (nee, nog geen 30) en dat was dus een goede reden om een zaaltje af te huren in Bliss Bar en daar Strawberry Cream Cake te eten en cocktails te drinken. Wouter en Marjan hebben dan ook ineens een deel van onze collega's en Belgische vrienden hier kunnen ontmoeten.

Collega's van Sofie en mij op ons verjaardagsfeestje.

Bedankt voor het bezoek, groetjes uit Hong Kong en tot binnenkort in Belgie!

2 opmerkingen:

marijke zei

Het is duidelijk dat Belgen niet graag voor de foto poseren, enkel jullie twee staan erop. ;-) We waren nochtans goed vertegenwoordigd.

Sofie & Bart zei

ja, dat is waar: de Belgen waren heel goed vertegenwoordigd. Maar ik meen me te herinneren dat er op het einde toch een foto getrokken is, alleen vinden we die niet meer terug.... wordt aan gewerkt :-)