maandag, maart 03, 2008

A New Toy

Op aanvraag van de wielerfanaten (ja, er zitten er een paar onder de lezers van deze blog) heb ik hieronder een foto van mijn nieuw speelgoed gezet. Na jaren twijfelen is het er dan toch van gekomen: ik heb mij een road bike aangeschaft. En ik heb een goeie deal kunnen doen door een model van 2006 te kopen (30% korting). Het heeft een frame in "carbon fiber" en "shimano 105 components" voor de kenners. Normaal ging ik een aluminium frame kopen, maar na een aantal testritten was ik verkocht voor het "carbon fiber" frame: het voelt veel zachter en lichter aan.


Gevolg is nu wel dat ons klein appartementje hier goed vol staat (met 3 fietsen). Mijn koersfiets kan niet meer in onze slaapkamer bij, dus moet ik hem wel altijd mooi in het zicht in de living zetten. De winkel waar ik hem gekocht heb gaat hem ook voor mij terug inpakken in de doos zodat we hem veilig en wel terug naar Belgie kunnen meepakken in oktober. Ik ben er, buiten de testritten, nog niet mee gaan fietsen, want ik moet nog wachten op mijn schoenen (natuurlijk hadden ze geen 48), maar normaal gezien ga ik dit weekend er al is op uit kunnen.

Bedankt nog is Kristof en Sven voor de vele nuttige tips ;-)

4 opmerkingen:

Nico zei

Tof, dan kan je mij binnenkort ook es wat tips geven... ik zal ook in de markt zijn voor een fiets, eens ik naar Oregon verhuis...

Sven zei

nice :)))))

Ik schrijf ons al in voor de ronde van vlaanderen 2009

Roel zei

Hazo, een proficiat met de sportieve aankoop!

Eindelijk tot inzicht gekomen. En de fietsende troepen vervoegd :-)

Sjiek model overigens. Bianchi is een goed merk. Mét traditie: Coppi maar ook Ullrich en Pantani reden met Bianchi. Geen idee of uw ambities zover reiken natuurlijk ;-)

Sofie & Bart zei

@nico: zoveel ken ik er nu ook weer niet van af... maar ik kan je vragen wel forwarden natuurlijk ;-)

@sven: niet te hard trainen he... het Amerikaanse leven eist nog wel altijd zijn tol hoor (damn corn sirup)

@roel: jaja, het werd tijd. Mijn andere fiets ga ik omvormen tot een MTB (andere wielen opzetten), dus dan kan ik ook mee gaan ploeteren in de modder.