woensdag, maart 05, 2008

Bloggers uit Belgie

Nu we al zo een dik jaar vrolijk aan het bloggen zijn (met meer dan 100 posts al, dat is toch niet slecht voor 2 druk werkende post-docs), is het eindelijk aan ons om nieuws uit belgie te beginnen krijgen. Ok, niet enkel uit belgie, maar toch van mensen die we nog kennen van voor San Francisco.

De eerste nieuwe blog is die van Katlijn en Andrew. Andrew was een collega-phd-student van mij op IMEC. Het grote plan was om na het doctoraat de wereld te gaan verkennen en voor een paar maand op reis te trekken. Dat is nog eens iets anders dan naar San Francisco trekken voor een postdoc. Hun verhalen kan je hier lezen. Ik vind het nog altijd straf dat ze dat ook effectief gedaan hebben, maar het ziet er wel de moeite uit. Misschien moeten wij toch maar een post-postdoc reisje plannen, ooit, want het ziet er allemaal wel heel mooi uit was ze zien.

De tweede nieuwe blog is die van Sarah en Roel (en Elien en Jarne). Nogmaals proficiat trouwens Sarah en Roel met jullie zoontje! Ideaal deze blog om wat op de hoogte te blijven van de jongste Belgen (en de ouders). Het ouderschap ziet er ook heel mooi uit, maar moeilijk te combineren met dat post-postdoc reisje...

Geen opmerkingen: