maandag, maart 24, 2008

Haar problemen

We wonen hier nu al bijna anderhalf jaar en nog steeds heb ik geen goeie kapper gevonden (alhoewel, de eerste die ik had was wel een goeie, maar we wonen daar nu te ver vandaan). Omdat supercuts nogal was tegengevallen de laatste keer (op 2 minuten buiten, met de tondeuze erdoor), had ik dan toch maar besloten om naar Sofie's kapper te gaan: Miss Marty's. Een soort kappersschool waar studenten in opleiding zich kunnen uitleven. Maar ja, hoe gaat het gezegde nu weer: "If you pay peanuts, you will have to deal with monkeys"? Om een (heel) lang verhaal kort te maken: ik ben het na 2 uur afgestapt. Het meisje had denk ik nog nooit een levende persoon gekapt. Na 2 uur was ik het zodanig beu. Ze begreep blijkbaar de lerares niet goed en wist niet hoe ze rond de oren en in de nek alles moest "opkuisen". Ze bleef maar op andere plaatsen haar knippen. Ik ben het dus afgestapt zonder een tip te betalen en heb Sofie thuis mijn haar laten bijknippen. Op 5 minuten was ze er mee klaar.


Nog een erger haar probleem, waar ik voorlopig nog geen goeie oplossing voor heb: l'oreal is gestopt met de productie van zijn "out of bed" gel (zie foto hierboven). En dat is nu toevallig de enige gel die bij mij werkt. Vorige week was ik door mijn voorraad heen. Ik heb het dan enkele dagen zonder gel geprobeerd, maar ik werd overal uitgelachen. Gelukkig is er het internet en kan je op e-bay de laatste voorraden opkopen. Zo heb ik mij 10 potten gel aangeschaft. Hier kom ik waarschijnlijk wel een jaartje mee toe. Maar wat daarna? Misschien stelt het probleem zich dan wel niet meer ;-)

2 opmerkingen:

Nico zei

Fructis "Surf Hair" al geprobeerd? Is een van de enige die voor mij werkt...

marijke zei

Hij heeft terug gel!!! Dat wil dus zeggen dat we morgen eindelijk nog eens met jou op restaurant kunnen gaan zonder uitgelachen te worden. ;-)