zaterdag, maart 10, 2007

Einde van het regenseizoen

De lente komt eraan en dat kan je echt wel aan het mooie weer hier merken. Dit geeft mijn google homepage voor de komende dagen:Merk ook op dat het weer in Stanford altijd net ietsje beter is dan in San Francisco of Berkeley. Het is toch wel straf dat je op zo'n kleine oppervlakte zoveel verschillende microklimaten hebt. Om jullie wat te plagen heb ik ook het weer in Leuven erbij gezet.

4 opmerkingen:

Barton zei

Plagen? Het is hier schitterend weer en dat zal nog zo'n weekje blijven! Wel frisjes, maar dat zal daar wel niet beter zijn ;)

Als je in Ocean Beach hebt gewoond en nadien op Market Street besef je vlug dat SF sterk van klimaat kan verschillen afhankelijk welke buurt je woont.

Hendrik zei

Hallo!

Ik volg jullie blog al een tijdje en het leven lijkt me echt een hele andere ervaring dan hier in Vlaanderen. Ik ben volop bezig met het regelen van een stage in San Francisco. Ik had enkele vraagjes omtrent het budget dat ik nodig ga hebben. Ik vroeg me af wat een gemiddelde student spendeert in San Francisco, huur exclusief. Als jullie je ongemakkelijk voelen om deze informatie op het internet te posten, mogen jullie altijd mijn e-mail adres vragen.

Veel succes nog met jullie prachtige blog!

Hendrik

Sven zei

Bart,

LOL, ik denk dat uw informatie die ge gefetched hebt van google niet echt correct is. Ze voorspellen hier vandaag een stralende zon en 17 graden. In de kempen zelfs 18 graden. ;) Hier is het dus ook lente :D

Grtz, van uw neef en zijn vier vrouwen.

Sofie & Bart zei

Hendrik, alles hangt er vanaf hoeveel je uitgeeft aan uitgaan. Hier enkele basis prijzen:

- tram enkele rit: 1.50$
- caltrain naar Stanford: 4.50$
- internet: 50$ / maand
- brood: 4$
- bagel: 0.5%
- pintje: 5$
- dinner (op restaurant): 30-60$
- lunch: 9$
- taxi (rit in stad): 10$
- gsm: 1$ per dag

Als je een beter idee wilt hebben wat het eten hier zoal kost, kan je eens op safeway.com kijken.