dinsdag, maart 20, 2007

The Best Sushi in Town

Echt waar, no kidding, sinds we in Sushi Zone sushi gaan eten zijn, zijn we er ook van overtuigd: dit is echt wel het beste sushi restaurant in heel San Francisco en omstreken. Waarom hebben wel al die tijd ons geld toch uitgegeven aan al die andere sushi's? Niet normaal lekker! Maar je moet er wel iets voor over hebben: ongeveer 2 uur (!) wachten. Dankzij yelp waren we voorbereid en wisten we dat er, zeker op de traditionele uitgaansdagen, een lange wachtrij zou zijn. Maar zo erg hadden we het niet verwacht: toen we er toe kwamen bleek dat er maar plaats is voor 12 (!) man en dat er ongeveer 30 man stond te wachten. Wij mooi onze naam op de lijst gezet en dan naar Destino voor een Zuid-Amerikaans (Peruaans) biertje. (Hier gaan we ook nog is moeten terugkomen om te dineren).

Maar de sushi was echt uitzonderlijk lekker. Vooral de "striped bass with mango" en de "mango tuna" en de mosselen als appetizer en ook de sake was uitzonderlijk lekker ;-) Als je niet veel geduld hebt of met een grote groep bent, dan kan je hier misschien best wel wegblijven of op een heel raar uur komen. (Het koppel dat achter ons op de lijst stond heeft diezelfde avond zowat hun grootste ruzie ooit gehad, raar toch hoe mensen op hun vrouw/man kunnen afgeven als ze eigenlijk niets aan de situatie kunnen doen).

1 opmerking:

veerle zei

2 uur wachten voor sushi... ik weet niet of ik het zou kunnen. Het moet echt wel goed zijn daar ;-). Ik vind deze wel tof qua aanbod (ze hebben ongelooflijk veel speciale soorten). Het kan ook wel druk zijn, maar ze hebben wel meer tafels. http://www.michisushi.com/newweb/