zondag, oktober 29, 2006

Cognitive Radio, Blossomings en Polar Forms

Sofie is goed en wel aangekomen en heeft haar eerste werkweek erop zitten. Er heerst op Berkeley een heel ontspannen sfeer. Ook de BART rit valt precies goed mee... we gaan alleen is moeten gaan shoppen om goede stapschoenen te kopen voor Sofie.

Sofie heeft ook al de Berkeley Gaming Shop ontdekt en monopoly en carcassonne gekocht. Was lang geleden dat we dat laatste nog gespeeld hadden en is eigenlijk wel 1 van de betere spellen van dit genre om met 2 te spelen. De huidige tussenscore is 2,5-0,5 voor Sofie. Het laatste spelletje is op een gelijkspel uitgedraaid.


Voor de rest hebben we het alletwee nogal druk dit weekend. Ik moet volgende week een les van Leo overnemen omdat hij op conferentie is. Het onderwerp gaat over "blossomings" en "polar forms". Nooit gezien in Leuven, dus heb moeten blokken dit weekend. Voor de geinteresseerden: het heeft met Bezier en de Casteljau te maken. Sofie daarentegen is aan het "stressen" om haar book chapter over "cognitive radio" af te krijgen.

Nieuwe foto's van ons daily life kan je hier vinden.
Je ziet er: mexicaans eten vrijdagavond (lokale kruidenier heeft echt wel alles, ik was de 3de belg in 1,5 jaar tijd die in zijn winkel kwam), carcassonne, de lokale liquor strore, ons lokaal Sushi restaurant en onze tocht naar de dry cleaners.

Bart

2 opmerkingen:

saskia zei

Hier de score van voor we naar Amerika kwamen voor Carcassone bij Pieter en mij n:0 voor Saskia (hihi, het is elke keer spannend of pieter het gaat halen).

Jullie zijn uitgenodigd voor Carcassone te spelen in LA. We hebben ook 2 uitbreiding setjes.

Sofie & Bart zei

Ja, we gaan zeker nog is naar LA afzakken. Met heel die paspoort historie zit het er dik in dat we daar nog is gaan moeten passeren.