woensdag, augustus 08, 2007

SIGGRAPH

Sinds zondagnacht ben ik dus op de SIGGRAPH conferentie, het belangrijkste jaarlijkse event voor de computer graphics community. Gisteren moest ik mijn presentatie geven in de "physics" sessie. Maar vlak voor ik eraan mocht beginnen ging het brandalarm af (Ik stond toen al op het podium). Nooit eerder gezien op SIGGRAPH: natuurlijk moest de hele zaal ontruimd worden en mocht ik pas aan mijn talk beginnen na een kwartiertje zenuwachting wachten. Maar het is allemaal goed afgelopen. Het grappige was dat de presentatie voor mij over het simuleren van vuur ging en dat mijn paper over het simuleren van water ging. Een brandalarm als overgang van vuur naar water was dan wel heel toepasselijk ;-)

Nu dat ik van mijn presentatie af ben, kan ik eindelijk ook meedoen met alle feestjes die er tijdens SIGGRAPH zijn. Gisterenavond hadden we eerst Stanford dinner in een Brazilian BBQ restaurant. Veel te veel vlees om goed te zijn... Daarna zijn we met z'n allen naar de Disney party gegaan. Disney moet het blijkbaar goed doen, want alle drank (cocktails!) en eten was gratis en alhoewel het eigenlijk op invitation was, lieten ze iedereen toe (ons dus ook). Tegen 12u zat het er hier op en dan zijn we maar naar de Dreamworks party gegaan (de makers van Shrek). Dit feestje was wel prive, maar we zijn zonder veel moeite binnengeraakt. Knappe locatie op een dakterras in het hartje van de Gaslamp Quarter hier in San Diego.

Vanavond staat de conference receptie op het programma en morgen is het al de laatste dag. Vrijdag vlieg ik dan terug naar SF.

1 opmerking:

Bart zei

Nu ben ik wel een beetje jaloers... :)