donderdag, december 04, 2008

Bye Bye San Francisco

Sofie en ik zijn nu een dikke maand terug in Belgie en dus definitief verhuisd van San Francisco naar onze eigen stek in Herent. Onze inboedel hebben we voor een schappelijk prijsje kunnen doorverkopen aan de volgende huurster. De rest van onze bezittingen werden in een eerste shift van 4 grote zakken met mijn zus Els meegegeven na haar tweede bezoek hier een maand voor onze verhuis. De rest (6 zakken en een fietsdoos) hebben we zelf gewoon op de vlieger meegenomen tegen een kleine meerprijs. Geen container dus voor ons. En alles is goed en wel samen met ons in Belgie aangekomen.


In de laatste dagen in San Francisco, na onze trip doorheen de midwest, hebben we nog enkele mooie afscheidsetentjes mogen meemaken met vrienden en collega's waaronder een geslaagd dinner in Range met Tom en Jen (hier hebben we geen foto van spijtig genoeg) en een hot pot dinner bij Little Sheep met Brano, Jana, Sue en Alaric,...

Sue, Jana, Brano, Alaric, Bart en Sofie

Sofie en haar (ex-)collega's op Berkeley

Het afsheid zelf viel al bij al nog mee en viel ons eigenlijk niet zo zwaar. We waren er dan ook al lange tijd mee bezig. Maar nu we in Belgie goed en wel gesettled zijn begint het toch te kriebelen. We missen San Francisco en al onze vrienden daar toch wel heel veel. En natuurlijk zijn er daar ook slechte dingen (zoals armoede en criminaliteit), maar die dingen zijn we allang vergeten en we willen precies enkel nog de mooie dingen onthouden. Gelukkig moet Sofie voor haar werk in januari al in de buurt zijn en heb ik nog een gratis vlucht zodat we dus al snel weer een kleine week in San Francisco kunnen doorbrengen.

Aan al onze vrienden daar: we missen jullie! En aan al onze vrienden en familie hier: we zijn heel blij dat we terug meer tijd met jullie kunnen doorbrengen! En we beloven dat we zullen stoppen met zagen over "hoe goed het daar wel was en hoe slecht het hier wel is". Geef ons nog een beetje tijd, tot na de winter ;-)

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo Wim,

Mijn naam is Wim en ons avontuur begint net. Mijn vriending gaat doctoreren in Alameda. En ik ben op zoek naar een J1 job, Ik ben van opleiding 3d animator. Hebben jullie mss wat tips vor ons, of leuke mensen die jullie hebben leren kennen? Groetjes vanuit San Francisco

Wim en Naomi