dinsdag, september 02, 2008

Wedding Sue & Martin

Sue en Martin zitten ondertussen ergens in de jungle in het Amazonewoud te genieten van hun honeymoon, hoog tijd dus om even te bloggen over hun trouw en het bijhorende weekend uitstapje naar Sonoma. Voor Sofie en ik was het trouwens de eerste Amerikaanse trouw...

Om het feest compleet te maken hadden we een mini convertible gehuurd om wat te cruisen door de heuvels van Sonoma. Vrijdag avond, als het al donker was, zijn we vertrokken en we konden toch niet weerstaan om het dak open te doen. Geweldig om in het donker onder de sterrenhemel rond te rijden!

Wij met het Sonoma Hotel op de achtergrond.

Na ingecheckt te zijn in het Sonoma Hotel zijn we Sue & Martin en hun familie gaan vervoegen in de bar van Eldorado Kitchen voor een drink na hun rehearsal dinner. Zaterdag begon de trouw pas om 17u, dus we konden is goed uitgaan, ware het niet dat alles in Sonoma al rond 1am sluit...

Sofie aan het cruisen in de mini.

Zaterdag zijn we eerst richting Napa Valley gereden om in St. Helena te gaan lunchen (Cindy's Backstreet Kitchen, een aanrader!). De rest van de namiddag heeft Sofie zich geamuseerd met in de mini rond te cruisen.

Plaats van de trouw: de Nicholson Ranch in Sonoma.

Hoogtepunt van de dag was natuurlijk het trouwfeest zelf. Die vond plaats in de heel gezellige (Jack ;-)) Nicholson Ranch. De plechtigheid zelf was zoals in de film buiten op het gras. Vrij kort, toch naar Belgische normen. Het eten zelf vond ook buiten plaats (gelukkig waren er heaters) en was vergelijkbaar met een Belgische trouw en heel lekker. Groot verschil met Belgie: veel meer speeches! Voor het dans/karaoke feest verhuisden we wel naar binnen ;-). 't Was heel plezant, maar al vrij snel gedaan, om 12u30 was de laatste dans. Toch een verschil met het Belgische doorzakken tot 5-6am.

Martin (rechts), op het moment dat Sue toegewandeld komt. De uitdrukking zegt alles ;-)

Sue en haar papa.

Bart & Sofie.

Wie is de volgende?

Die sleffers waren eigenlijk voor de vrouwen bedoeld...

Martin, Sue en Hao en Hao's portret van het bruidspaar.

Zondag, na een gemeenschappelijke brunch in het Swiss Hotel, zijn Sofie en ik richting kust gereden om via Highway 1 en Mt. Tamalpais terug thuis te komen. Een heel mooi weekend met een stralend koppel en een fantastich trouwfeest in de wijngaarden van Sonoma!

Stinson Beach gezien vanop de Panoramic Highway (een stevige kuitenbijter trouwens).

Home sweet home.

3 opmerkingen:

marijke zei

Ik heb heimwee!

Sofie & Bart zei

Ik heb nu al heimwee en we zijn hier nog niet weg...

Katrien zei

Tenzij McCain de presidents-verkiezingen wint natuurlijk... Dan mogen jullie je gelukkig prijzen dat jullie terug in Belgie zijn!