woensdag, oktober 24, 2007

Josh Ritter

Eergisterenavond is Lieselot, Sofie haar zus toegekomen. Zij zal hier twee weken blijven en sluit de hele reeks bezoeken af die we de afgelopen maanden gehad hebben. Het weer zit hier alleszins al mee voor haar: het is super mooi. Een van de eerste activiteiten die Sofie en ik gepland hadden was om naar een optreden van Josh Ritter te gaan. Sue, de vriendin van Martin, een collega van mij, is een echte fan en heeft ons Josh Ritter leren kennen. Het toeval is nu, dat Lieselot voor mij een cadeautje bij had (naast alle chocolade natuurlijk): een cd van Josh Ritter. Blijkbaar is Lieselot ook een echte fan en vond ze dat het hoog tijd was voor mij om Josh Ritter te leren kennen. Lieselot wist niet dat we woensdagavond naar een optreden van Josh Ritter zouden gaan. Straf toeval he!

Het optreden was in Bimbo's 365 Club in North Beach. We hadden om 7pm afgesproken met Alaric, Sue en Martin om bij Alaric thuis eerst buritos te eten en daarna naar het optreden af te zakken. De buritos waren goed (wel niet Lieselot haar ding precies). Het optreden was ook heel goed. Als Josh Ritter bij jou in de buurt komt moet je zeker gaan kijken! Zijn cds kan ik ook zeker en vast aanraden!

Voor de rest heeft Lieselot het hier precies wel naar haar zin. Ze heeft gisteren al half San Francisco afgewandeld en Alcatraz bezocht. Hier kan ze natuurlijk ten volle haar nieuwe SLR uitproberen.

Dit weekend staat er een dinner met Marijke en Dave op het programma en een Halloween feestje bij Sue en Martin (daarvoor moeten we wel nog outfits zien te vinden). Lieselot en Sofie gaan ook een auto huren om wat rond te cruisen. Ik ga dit weekend overdag thuis blijven om achterstallig werk in te halen.

2 opmerkingen:

Sven zei

t'is wel heel duidelijk waar hij zijn inspiratie gehaald heeft...

Bob Dylan...

Sofie & Bart zei

Inderdaad, hij wordt dan ook terecht de nieuwe Dylan genoemd ;-)